Personvern

Personvernerklæring

For at du som kunde skal kunne gjennomføre kjøp i nettbutikken trenger vi noe nødvendig opplysning, som navn og kontaktinformasjon. Disse opplysningnene brukes for å kunne sende dine bestillinger og for å kunne kontakte deg ved behov.

Personopplysninger lagres på nettstedets server. For å sikre dine opplysninger og kjøp er denne informasjonen kun tilgjengelig for administrator og blir ikke utvekslet med andre. For å sikre din informasjon benyttes SSL-kryptering på denne nettsiden. Ved kortbetaling (debit/kreditt) brukes en ekstern Paypal-løsning og vi lagrer derfor ingen kortinformasjon hos oss. Etter personopplysningsloven har du rett til å be om informasjon om egne personopplysninger om du ønsker det.

Informasjonskapsler

På denne nettsiden benyttes informasjonskapseler (cookies). Dette er små tekstfiler som lastes ned og lagres på din datamaskin når nettsiden åpnes. Informasjonskaplser benyttes for å gi en best mulig opplevelse og brukes blant annet i nødvendige funksjoner som handlekurven og for å gi tilgang til sosiale medier, som facebook.

Kontaktinformasjon

TM-automation

Hordnesveien 242, 5244 Fana

Telefon: 90268866

Epost:post@tma.no

wabusiness template